Horoscop Horoscop Sagetator 02.03.2018

Nimic nu te impresioneaza astazi, nici macar rugamintile persoanei iubite care ar vrea sa iesiti in oras pentru a va bucura de natura. Tu vezi doar problemele tale si nu tii cont de dorintele partenerului tau. Dezamagirea de pe chipul persoanei iubite nu o poate sterge promisiunea ca veti merge altadata.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 13 – 19 ianuarie 2020

Ești tentat să îți spui toate relaţiile la o analiză amănunțită. Se pare că unele persoane te-au dezamăgit crunt în ultimele săptămâni și te întrebi care ar fi rolul lor în viața ta. Nu mai ești sigur nici de prieteniile vechi, deoarece când ai avut nevoie de susținere, cei apropiaţi au lipsit cu desăvârșire. În acest context te simți destul de confuz și singur, ba chiar ești înclinat să iei decizii radicale.
Nici relațiile profesionale nu sunt mai liniștite, ba din contră, apar tot felul de neînțelegeri, de aceea joi decizi că ar fi mai bine să păstrezi distanța în relațiile cu cei extrem de orgolioși.

Horoscop Sagetator luna ianuarie 2020

Datorita eforturilor depuse in aceasta perioada te vei bucura de un mare succes. Vei privi obictiv si vei vedea lucrurile mult mi clar, analizand situatiile in modul cel mai productiv. Iti vei asuma mai multe sarcini deoarece majoritatea eforturilor tale vor avea rezultate bune. Din punct de vedere financiar vei avea un venit considerabil reusind sa-ti permiti o vacanta si cadouri pentru cei dragi. Te vei simti intr-o stare sufleteasca de pace reusind sa indepartezi dusmanii din jurul tau. Vei analiza cu atentie peroanele care merita atentia ta si vei pastra alaturi de tine doar oamenii cu adevarat importanti. Daca esti singur, luna aceasta promite o noua pasiune sau chiar o relatie puternica.

Horoscop de ieri

O puternica atractie romantica poate duce la inspiratie creativa sau artistica. Ar trebui sa te simti deosebit de pasionat astazi, iar patimile tale vor putea sa se raspandeasca nu numai in relatiile tale, ci si in munca ta. Orice ai produce creativ, poate fi atat de inspirant incat te impresioneaza chiar si pe tine. Munca depusa la locul de munca ar trebui sa atraga o atentie favorabila din partea superiorilor.

Horoscop Sagetator 02.03.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului