Horoscop Horoscop Sagetator 03.08.2018

Se pare ca in ultimele zile ai fost judecat gresit de catre cineva care a umplut lumea cu barfe denigratoare la adresa ta. Te simti jignit si suferi profund pentru ca nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea. In loc sa stai si sa plangi pentru vorbele injuste ale celuilalt, mai bine iesi cu capul sus in lume si demonstreaza prin exemplu personal ca tot ceea ce a spus este o minciuna.

Din aceiasi zodie sagetator-zodiac-saptamanal

Horoscop sagetator-zodiac-saptamanal zilnic

  • Horoscop Dragoste sagetator-zodiac-saptamanal Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator-zodiac-saptamanal Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator-zodiac-saptamanal Sanatate
    1.0 rating
Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

Comunicarea, sarcinile administrative, socializarea și mai ales promovarea calităților si serviciilor tale se pare că vor fi punctele forte ale săptămânii tale.  Soarele se află acum în sectorul tău de socializare și acest lucru te va inspira să te deschizi către persoane pe care nu le-ai mai întâlnit de ceva vreme. În plus, dacă vei avea de purtat negocieri, discuțiile bine argumentate și susținute pot conduce la mici, dar foarte importante victorii in activitatea ta. Cu adevărat, luna nouă în preajma zilelor de luni si marți poate să te ajute în debutul unor proiecte noi, bazate pe multe si foarte interesante idei. Vor curge râuri de inspirație și te vei bucura de foarte multă creativitate. De asemenea, oamenii cu care te vei asocia te vor ajuta să vezi lucrurile într-o perspectivă mult mai fresh. Acest lucru se va manifesta ca o revelație, mai ales in partea a doua a săptămânii, când Mercur se va alinia cu Uranus. Vei avea și o bucurie interioară mai ales alimentată de ambianța foarte placută de acasă.

Horoscop Sagetator 03.08.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange