Horoscop Horoscop Sagetator 03.08.2018

Se pare ca in ultimele zile ai fost judecat gresit de catre cineva care a umplut lumea cu barfe denigratoare la adresa ta. Te simti jignit si suferi profund pentru ca nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea. In loc sa stai si sa plangi pentru vorbele injuste ale celuilalt, mai bine iesi cu capul sus in lume si demonstreaza prin exemplu personal ca tot ceea ce a spus este o minciuna.

Din aceiasi zodie sagetator-zodiac-saptamanal

Horoscop sagetator-zodiac-saptamanal zilnic

  • Horoscop Dragoste sagetator-zodiac-saptamanal Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator-zodiac-saptamanal Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator-zodiac-saptamanal Sanatate
    1.0 rating
Horoscop Pesti 24.05.2019

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

Horoscop de ieri

Te simți un pic obosit și parcă ai da din timpul tău pentru o evadare completă din cotidianul aglomerat. E bine să te gândești la unele planuri de acțiune în acest sens, pentru ca în perioada imediat urmatoare, o călătorie sau ceva aseanator poate să te repună în forma pe care ți-o doreai de mutlă vreme. Zona de familie e din ce în ce mai importantă pentru tine și ai senzația că soarele primăverii începe să încălzească lucrurile pe acolo. Poți fi mai tolerant și mai hazlui, adică să glumești mai mult și să pui culoare în atonirile de gri din atitudinea d epână acum. Va merita să încerci, pentru că replica de la partener va fi pe masură. Să nu te gândești că ar fi momentul să dai drumul unor investiții majore în casă sau legat de acesta, pentru că ar fi pe grabă. Analizează mai întâi cu multă atenție toate oprtunitățile pe care le ai, și abia după acestă săptămână vei avea liber la decizii de luat.

Horoscop Sagetator 03.08.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului