Horoscop Horoscop Sagetator 03.09.2019

Aceasta este o perioada in care interesele tale de afaceri si financiare continua sa zboare. S-ar putea sa te simti dezorientat uneori, deoarece totul pare sa se intample dintr-o data. Totusi, tot ce poti face este sa mergi cu fluxul. Problemele care implica prietenie si dragoste se schimba rapid, de cele mai multe ori in bine, desi ai putea lasa in urma cativa tovarasi din trecut.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

In aceasta zi nu prea vei fi in apele tale. Se pare ca in urma unui esec esti gata sa dai inapoi si sa renunti la planurile tale. Partenerul de viata va dezaproba acest comportament si te incurajeaza sa incerci in continuare, pentru ca ai pierdut batalia dar nu si razboiul. Nu este cazul sa te izolezi si sa refuzi comunicarea cu ceilalti.

Horoscop Sagetator 03.09.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului