Horoscop Horoscop Sagetator 03.10.2019

Ai o putere mare astazi, asa ca foloseste-o cu intelepciune. Nimanui nu-i place un bataus. Nu recurge la aceasta tactica. Fa-ti prieteni, nu dusmani. Foloseste-ti fortele si abilitatile de conducere pentru a-i ajuta pe ceilalti in loc sa lupti cu ei. Incearca sa nu balansezi barca cu o persoana iubita. Lucrurile s-ar putea incalzi si vulcanul ar putea erupe.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Dorinta de a te intalni cu prietenii este puternica astazi, dar s-ar putea sa nu poti sa o faci asa cum ai sperat. Ai putea fi intarziat de ceva de la locul de munca sau de unele restrictii. Nu dispera, totusi. Te poti distra in continuare asa cum ai planificat. Apuca-te de tot ceea ce trebuie facut si du la bun sfarsit . S-ar putea sa reusesti sa faci ceea ce ai vrut sa faci pana la urma.

Horoscop Sagetator 03.10.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului