Horoscop Horoscop Sagetator 04.07.2017

Te vei gandi sa iti amani toate intalnirile din aceasta zi si sa incerci sa petreci unele momente placute alaturi de persoana iubita. Vei fi tentat sa faceti o mica calatorie romantica astfel sa va relaxati si sa uitati de stresul de la serviciu. Exista posibilitatea sa cheltuiesti o suma importanta de bani pentru un cadou mai special pentru partenerul de viata.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Energia zilei este neregulata si probabil ca la fel vei fi si tu. Nu iti fa griji daca incerci sa iti consolidezi planurile in acest moment. S-ar putea sa simti ca incerci sa apuci un peste alunecos. Daca este asa, nu iti fa griji. Lasa pestele sa inoate deocamdata. Relaxeaza-te. Poti oricand sa prinzi altul mai tarziu, daca ai nevoie.

Horoscop Sagetator 04.07.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului