Horoscop Horoscop Sagetator 04.08.2018

In decursul acestei zile vei reusi sa culegi roadele muncii tale din ultima vreme, iar unii colegi in loc sa te felicite, te evita sau se prefac a nu stiu nimic despre laudele publice primite. Nu iti strica bucuria pentru atitudinea nefireasca sau chiar ostila a unora, in cele din urma invidia ii intoxica pe cei care o simt. Spre seara vei dori sa iesi cu prietenii in oras pentru a putea sarbatori succesul zilei de astazi.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 27 Mai – 2 Iunie 2019

Este cea mai buna perioada sa te gandesti la lucrurile din viata ta care nu au fost corect interpretate si pentru care ai avut de suferit. În loc sa-ti pierzi timpul incercand sa-ti dovedesti nevinovatia si valorile morale ar fi mai inteligent sa te gandesti la cum sa progresezi spre fericirea personala si sa te gandesti la propria afacere. Este important sa ramai concentrat asupra problemelor personale si sa nu permiti sa fii din nou nedreptatit. Fii precaut si rezolva lucrurile din timp. Știm, crezul in bunatatea omenirii este bunul tau, dar asta te face uneori sa fii slab cand vine vorba de protectia personala.
Căută sa gasesti echilibrul in tot ceea ce faci. Este saptamana perfecta sa limitezi interactiunile si sa construiesti cateva garduri daca ai fost ranit de prea multe ori.

Horoscop Săgetător luna aprilie

              Deja înțelepciunea și-a găsit un nou purtător în persoana ta și asta este în total acord cu caracteristicile tale ca persoană, acum noutatea, dacă putem să o numim așa, este faptul că ai ajuns la un nou nivel. Ai început să te cunoști pe tine mai bine decât oricând. Înveți foarte repede ce te face să fii mai creativ, mai cu poftă de viață mai implicat afectiv, și toate converg spre o stare de fericire la care nutrești.

O să ai o surpriză majoră, și chiar nu te așteptai la așa ceva. Ceea ce căutai de multă vreme și pentru care ai ars multă energie și ai bătut cale lungă, nu e departe ci, chiar sub nasul tău, accesibil și ușor de atins. Trebuie să schimbi direcția în care cauți și surpriza e gata. Trebuie să sapi în interiorul tău și doar ce vei descoperi adevăruri cruciale pentru planurile tale de viitor, adevăruri care, odată scoase la lumină vor face din călătoria ta un urcuș permanet și sigur, marcat de realzări frumoase.

Una din cele mai profunde dorințe ale tale va ieși la lumină și prin îndeplinirea ei te vei simți dinnou plin de motivație și apt pentru provocările vieții. Nu trebuie să faci nimic supranatural sau ieșit din comun pentru a impresiona persoana la care te gândești, fii doar tu însuți și vei culege toate beneficiile. Cine te apreciază și te iubește, o face pentru ceea ce ești nu pentru ceea ce vrei să arați că ești.

Horoscop de ieri

Simti cum munca din ultima perioada te-a cam epuizat. Te simti fara putere si nu vrei nimic altceva decat sa stai in pat si sa lenevesti. Pune mana pe telefon si comanda-ti mancare, pune-ti un film bun si stai in pat. Nu moare nimeni daca in aceasta zi nu iti vei face simtita prezenta. Daca te va intreba cineva ce ai patit, spune ca este ziua in care nu vei face nimic si ca nu vrei sa fii deranjat. Maine vei avea puteri noi si te vei putea concentra pe munca.

Horoscop Sagetator 04.08.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului