Horoscop Horoscop Săgetător 05.04.2016

Există o anumită probabilitate de un ușor conflict în cariera ta. S-ar putea să ai de-a face cu un coleg care te supără sau care nu te tratează corespunzător. Apără-te cu armele tale preferate – tăcerea, râsul și punctul tău de vedere. Lasă-ți adversarul să se încurce în încercări disperate de a-și justifica comportamentul. Lasă-ți șeful să fie judecătorul înțelept și cu discernământ în acestă situație.

Horoscop săptămânal Săgetător 18 martie – 24 martie 2019

Ai ajuns în punctul unei redescoperiri bazată pe retrospectiva rațională a unor activități. Deși poate părea că schimbi un pic din rimt, e foarte important să vezi ce ai de făcut în viitor, so acest lucru va fi posibil doar reanalizând activitațile tale din prezent și din trecutul apropiat. Nu e o poticneală ci e o acțiune necesară.

Poate și corpul tău are nevoie de o pauză și de de un mic popas, așa că să nu te lași dus de gândul că a continua cu orice preț e singura soluție. Ai tu resurse, dar trebuiesc folosite acolo unde sunt necesare, chiar dacă pentru asta e nevoie de o pauză pentru a reconsidera tocmai ce e poatrivit și ce nu, pentru tine.

Acasă poate fi locul cel mai potrivit să începi să mai scapi de cele mai puțin necesare să și să pui o nouă viziune în aplicare. Ordinea e foarte utilă dar mai ai nevoie și de un pic de libertate.

Horoscop Sagetator luna martie

              Trebuie să fii cu băgare de seamă la ce se întâmplă în viața ta profesională. Se pare că unele relații nu sunt în cea mai optimist notă și acest fapt poate afecta evoluția activității tale. Ar fi bine să mai analizezi odată ce se petrece în jurul tău și mai ales activitățile celor pe care îi creditezi zilnic. Dacă ai să faci suma concluziilor vei vedea unde se află cu adevarat, la ce nivel, activitatea ta și e posibil chiar să reconsideri unele domenii la care nici nu te-ai gândit vreodată. Nu e un lucru rău să faci schimbări, mai ales că nu e pentru prima data.

La cât de implicat ești în viața profesională, e prea puțin probabil să îți mai pese de sentimente. Chiar nu dai nici o importanță acestei părți din tine. Există însă și un risc, să nu te obișnuiești așa, pentru că în timp se va manifesta un gol interior, pe care nu vei ști cum să-l identifici și va fi greu de dus.

Să ai grijă, totuși la măsura implicării în activitățile zilnice, pentru că poți foarte ușor să aluneci spre surmenaj și epuizare. Nu e chiar ultima zi în care mai poți să faci ceva, e loc și timp pentru toate, dar sănătatea trebuie tratată ca un dar scump.

Gusturile tale pentru lux nu se lasă usor potolite și, desi financiar îți poți permite destul, ai tendința de a cheltui multișor. Nu e nici o problem, sunt banii tăi și faci ce vrei cu ei, dar nu e cea mai înțeleaptă decizie. Ar fi bine să te gândești și la viitor și la posibilitatea capitalizării.

Horoscop de ieri

Unele neintelegeri ar putea provoca o anumita confuzie acasa astazi. Tactul si diplomatia ta naturala iti vor fi cu siguranta la indemana. Din punct de vedere artistic, s-ar putea sa te inspiri sa lucrezi la o pictura sau poveste scurta care ti-a stat in cap pentru o vreme. Chiar daca nu acorzi prea multa atentie abilitatilor tale artistice, acestea ar putea fi responsabile pentru unele oportunitati de cariera care vin in calea ta.

Horoscop Săgetător 05.04.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului