Horoscop Horoscop Sagetator 06.06.2018

Se pare ca in aceasta zi iti vei vedea trecutul in sentimentele tale si vei dori sa faci anumite schimbari. Daca incerci sa rezolvi unele probleme, poate fi dificil de facut daca esti implicat emotional. Incearca sa faci un pas inapoi pentru a vedea lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Asculta de sfatul unui prieten pentru perspectiva de care ai nevoie. Odata ce ai trecut de toate emotiile, vei putea rezolva tot ceea ce ti-ai propus.
Ar fi bine sa incerci sa iti construiesti propriul paradis. Inconjoara-te cu lucrurile care te fac fericit si elimina lucrurile care te intristeaza. Lumea se misca in cicluri, cladind si descompunand, inaltandu-se si cazand, oferind si luand. Ar fi bine sa gasesti cate ceva in fiecare. Aminteste-ti sa iti modelezi realitatea si vei petrece mai mult timp in crestere decat in cadere.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 15 – 21 iulie 2019

Ai în față o tentație destul de greu de stăpânit – cumpărăturile. Este ceva care te face să te simți mai bine, dar nu și de data asta, pentru că se pare că nu te vei bucura prea mult de obiectele pecare le cumperi acum. Ar fi bine să știi și să eviți aceste tentații acum.
Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție cumpărătutilor emoționale pe care le faci adesea, este un mod de a controla acestă stare și de a salva niște economii ce se vor dovedi foarte utile pe viitor.
Cea mai bună metodă de a te ține departe de această slăbiciune este să ai o perspectivă mai largă, să gândești mai larg, în preajma momentului când simți că vrei să cheltuiești. Unele acte ale voinței te vor face să vezi cât de puternic poți fi și își vor inspita un puternic sentiment de autocontrol. Trebuie să ai încredere, în primul rând în tine.

Horoscop Sagetator luna iulie 2019

Sperăm că poți vedea că există sprijin în lumea ta și că nu există nici o lipsă, cum te-ai fi temut. Luna nouă pe 3 iunle, urmată de intrarea lui Venus în Gemeni, marchează un nou început pentru relații. Există o adevărată iubire și un potențial tangibil în legăturile tale.
Incepand cu 17 iulue, luna plină în semnul tau ar putea deveni emoțională. Recunoști cum te simți, dar eliberzi în mod conștient luptele de putere. Fii conștient de modelele inconștiente și poti face alegeri care să pună capăt unui ciclu distructiv.
Pana la sfarsitul lunii,in mod conștient, eliberezi bagajele vechi, obiceiurile și atașamentele care te scurg în timp ce te deplasezi. Acesta este un proces de curățare profundă.
La începutul lunii următoare, eclipsa totală a soarelui aduce o șansă pentru înviere și un nou început, permițându-ti să te simți mai sigur în angajamentele tale – emoțional, financiar și sexual.

Horoscop de ieri

Poate fi evident ca ceea ce ieri a fost atat de usor si activ, se desfasoara astazi la viteza mai mica. Deodata te indrepti intr-un zid de caramida cu unele dintre proiectele la care ai lucrat. Deodata exista un ton mai rezervat lucrurilor si este posibil sa pierzi un impuls pretios. Utilizeaza-ti acest timp pentru a renunta si a reevalua intelepciunea directiei tale.

Horoscop Sagetator 06.06.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului