Horoscop Horoscop Sagetator 07.08.2020

Starea ta emotionala s-ar putea incalzi azi cand cineva spune ceva care te poate atinge la suflet. Abordeaza aceasta problema imediat, in loc sa o lasi sa iti ocupe tot restul zilei. Solutia necesita sensibilitate si grija. Incearca sa lasi orgoliul deoparte si sa le spui celorlalti ceea ce simti. Nu este nevoie sa incerci sa-ti ascunzi sentimentele.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna august 2020

Ieșiți din relații care nu vă permit să explorați, să schimbați, să creșteți sau să vă conectați cu alții – veți dori să faceți o mulțime de lucruri în această lună și nu aveți nevoie de nimeni care să vă țină jos!
Cu toate acestea, veți simți o schimbare în comunicare pe măsură ce Jupiter își schimbă direcția și veți observa o schimbare în viața personală. Pot surveni surprize legate de bani, iar emoțiile neașteptate vor ieși la suprafață. Soarele face legătura cu Uranus , creând o energie puternică pentru independență, inclusiv libertatea față de trecutul tău sau problemele încărcate emoțional care te cam oboseau. c Te gândești adânc la ceea ce îți dorești pentru viitorul tău. Acesta este și un moment minunat pentru a te organiza în jurul unei cauze politice sau sociale de care te pasionează. O schimbare neașteptată în programul tău aduce explozia de creativitate, distracție și schimbare de ritm. Influenta lui Uranus, aduce la sfarsitul lunii oportunități uimitoare care îți oferă cu adevărat șansa de a arăta lumii cine ești.

Horoscop de ieri

Valorile tale s-ar putea opune celor ale unei companii sau ale unui partener romantic astazi. Unul dintre voi poate fi prea pragmatic, iar celalalt prea idealist. Unul pare insensibil, in timp ce celalalt pare sa traiasca intr-o lume de vis. Acest lucru ar putea fi o piatra de hotar in relatia ta daca este abordat in mod corespunzator. Daca nu poti crea o situatie de castig, poate ar trebui sa reconsideri parteneriatul.

Horoscop Sagetator 07.08.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului