Horoscop Horoscop Sagetator 10.09.2016

Astazi un prieten te va vizita si iti va cere un imprumut iar tu vei ezita sa ii oferi acei bani. Dupa-amiaza vei dori sa participi la unele activitati de grup dar ar fi bine sa nu ii lasi pe ceilalti sa profite de tine. Esti dispus sa ii ajuti pe cei ce au nevoie de tine dar totusi vei face o discriminare intre cei care au si cei care nu au cu adevarat nevoie de ajutorul tau.

Horoscop saptamanal Sagetator 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana vei lua cateva decizii dificile in ceea ce priveste profesia. Este posibil sa fie si un nou inceput in viata personala si esti tentat sa faci imbunatatiri si in viata amoroasa. In weekend vei fi mai spiritual si meditatia iti va ocupa aproape tot timpul ceea ce iti va da sansa sa intelegi pe deplin de ceea ce ai nevoie in viata ta personala.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2019

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Astazi planurile tale vor necesita anulare din cauza unor persoane ce vor veni in vizita neanuntate. Empatia ta fata de ele nu te va ajuta sa pari o gazda primitoare si exista riscul sa arunci cateva cuvinte rautacioase. Incearca sa iti pastrezi calmul astfel incat situatia sa nu degenereze. Indura putin timp apoi poti folosi un pretext pentru a putea ramane singur. Fii atent la ceea ce spui.

Horoscop Sagetator 10.09.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului