Horoscop Horoscop Sagetator 11.02.2023

In aceasta dimineata te vei simti obosit dupa o lunga calatorie din care te-ai intors recent. Pasteaza-ti calmul si evita controversele sau ai putea declansa o cearta. Ar fi bine sa amani o vizata la rude chiar daca cei dragi vor insista. Relazeaza-te si nu pierde un somn bun.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

S-ar putea să te simți sufocat de anumite persoane și de cei dragi care se agață de tine ca niște cochilii de o piatră. Ești o parte importantă a sistemului lor de suport emoțional și se bazează pe tine pentru putere. Totuși, astăzi ai putea deveni frustrat de acest surplus de greutate. Cel mai probabil vei dori să îndepărtezi acele cochilii pentru a-ți oferi mai mult spațiu de respirație. Libertatea față de bagajul emoțional al altora este cheia zilei de azi.

Horoscop Sagetator 11.02.2023

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului