Horoscop Horoscop Sagetator 11.06.2018

Poti obtine sprijin astazi de unde nu te astepti, dar trebuie sa fii de acord cu posibilitatea ca aceasta sa aiba loc. O intalnire accidentala s-ar putea transforma intr-o oportunitate semnificativa, dar momentul ar putea trece neobservat daca nu esti intr-o stare receptiva. Este ca si cum cosmosul iti va proteja spatele acum, dar negativitatea sau lipsa ta de credinta te-ar incurca.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 15 – 21 iulie 2019

Ai în față o tentație destul de greu de stăpânit – cumpărăturile. Este ceva care te face să te simți mai bine, dar nu și de data asta, pentru că se pare că nu te vei bucura prea mult de obiectele pecare le cumperi acum. Ar fi bine să știi și să eviți aceste tentații acum.
Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție cumpărătutilor emoționale pe care le faci adesea, este un mod de a controla acestă stare și de a salva niște economii ce se vor dovedi foarte utile pe viitor.
Cea mai bună metodă de a te ține departe de această slăbiciune este să ai o perspectivă mai largă, să gândești mai larg, în preajma momentului când simți că vrei să cheltuiești. Unele acte ale voinței te vor face să vezi cât de puternic poți fi și își vor inspita un puternic sentiment de autocontrol. Trebuie să ai încredere, în primul rând în tine.

Horoscop Sagetator luna iulie 2019

Sperăm că poți vedea că există sprijin în lumea ta și că nu există nici o lipsă, cum te-ai fi temut. Luna nouă pe 3 iunle, urmată de intrarea lui Venus în Gemeni, marchează un nou început pentru relații. Există o adevărată iubire și un potențial tangibil în legăturile tale.
Incepand cu 17 iulue, luna plină în semnul tau ar putea deveni emoțională. Recunoști cum te simți, dar eliberzi în mod conștient luptele de putere. Fii conștient de modelele inconștiente și poti face alegeri care să pună capăt unui ciclu distructiv.
Pana la sfarsitul lunii,in mod conștient, eliberezi bagajele vechi, obiceiurile și atașamentele care te scurg în timp ce te deplasezi. Acesta este un proces de curățare profundă.
La începutul lunii următoare, eclipsa totală a soarelui aduce o șansă pentru înviere și un nou început, permițându-ti să te simți mai sigur în angajamentele tale – emoțional, financiar și sexual.

Horoscop de ieri

Evenimente neasteptate ar putea schimba cartile atunci cand te astepti cel mai putin. Daca nu ai tinut un ochi pe deschis, s-ar putea sa te arunci intr-o bucla. Nu te descuraja. Toti ceilalti joaca sub aceleasi reguli ca tine. Daca dealer-ul pare ciudat, mergi la alta masa. Incearca sa nu cazi victima aceluiasi truc de doua ori.

Horoscop Sagetator 11.06.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului