Horoscop Horoscop Sagetator 13.11.2019

Ai grija sa iti lasi imaginatia sa fuga cu emotiile. Scenarii grozave la care lucrezi in cap iti pot lasa inima zdrobita atunci cand raman neimplinite. Exista un ton realist in ziua de azi care iti va cere sa fiti serios si practic, mai ales cand vine vorba de sentimentele tale.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana aceasta se pare ca iti doresti mai multe in viata si cu o abordare buna le poti avea. Se deschid usi catre noi interese si de ce nu poate chiar si catre o noua relatie de dragoste. Vei avea o oportunitate excelenta de a incepe noi obiceiuri si de a scapa de orice care nu mai este in interesul tau.
Te vei bucura sa ii ajuti pe ceilalti prin sarcini mici fapte de bunatate.

Horoscop Sagetator luna decembrie 2019

Luna aceasta nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire, trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Desi iesi de obicei, astazi s-ar putea sa te simti mai timid si rezervat, probabil din cauza gandurilor melancolice despre dragoste sau prietenie. Cineva de care iti pasa poate fi plecat in alta tara si iti este dor de el sau ea. Oamenii pot incerca sa profite in mod nedrept de tine. Deoarece te simti mai vulnerabil, exista posibilitatea sa ii lasi sa profite de tine. Fii discriminator.

Horoscop Sagetator 13.11.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului