Horoscop Horoscop Sagetator 14.08.2016

Sunt sanse sa ai foarte mult succes intr-o calatorie de afaceri. Ar fi recomandat sa incerci sa fii mai tolerant cu persoanele care te insotesc. In aceasta dupa-amiaza vei reusi sa rezolvi o problema sentimentala mai veche. Nu ai nici un motiv de ingrijorare cu privire la situatia ta financiara. Banii care iti lipsesc vor veni cand vei avea nevoie de ei.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 04 – 10 mai 2020

Refuzi să accepți părerile unui coleg de la muncă pentru simplu motiv că nu îți dă dreptate în nimic. Lasă orgoliul deoparte când este vorba despre rezolvarea unor problemele serioase și ascultă ce are de spus cel pe care nu îl ai la inimă pentru că s-ar putea să aibă dreptate și tu să scapi din vedere numeroase aspecte. Spre sfârșitul intervalului abia, revii la sentimente mai bune și vezi viața cu alți ochi.
O preocupare majoră este partea financiară pentru că niște bani pe care i-ai așteptat întârzie să apară. Te temi ca nu cumva să fi fost păcălit și din acest motiv faci tot ce îți stă în putință pentru a te asigura că nu vei rămâne păgubit.

Horoscop Sagetator luna aprilie 2020

Cu siguranță săgetatorii își vor aminti de această lună. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Astazi vei primi o veste importanta la locul de munca. Se pare ca munca ta va fi in sfarsit apreciata. Exista posibilitatea sa fii propus pentru o avansare sau poti primi chiar o marire de salariu. Oricare ar fi vestea, ar fi bine sa iti tii reactiile in frau. Cativa colegi invidiosi vor dori sa iti puna bete in roate in finalizarea anumitor sarcini. Fii cu bagare de seama in tot ceea ce faci.

Horoscop Sagetator 14.08.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului