Horoscop Horoscop Sagetator 15.01.2020

Un prieten pe care il cunosti de ani buni te-ar putea soca, spunand cateva lucruri neobisnuite la care nu te-ai fi asteptat niciodata. Daca se vorbeste despre tine, s-ar putea sa fii foarte suparat pentru ca nu este corect sau justificat! Uneori este greu sa ierti aceste lucruri, dar depune un mic efort. Prietenul tau trece prin niste momente grele despre care poate nu stii. Incearca sa te pui in pielea celuilalt. Iarta si uita.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 23 – 29 martie 2020

Va începe o săptămână pe cinste pentru tine. În special la service vei avea parte de schimbări pozitive, poate chiar în ceea ce privește poziția în care afli. Vei avea astfel șansa să pui pe picioare proiecte mai vechi, menite să îmbunătățească considerabil veniturile.
Viața alături de cel drag se arată foarte agreabilă și plină de pasiune și va umple cu succes activitatea pe care o desfășori. E minunat ce te așteaptă, doar deschide ochii și vei vedea ca nu visezi.
Dacă se ivesc posibilități de investiție, nu ar trebuie să le ocolești, e un timp bun pentru asta și tu ai șanse reale să te bucuri de o asemenea decizie. Este însă esențial să te deschizi către ceilalți, astfel vei rupe bariere care îți stau în cale și care nu te avantajează.

Horoscop Sagetator luna martie 2020

Pentru sagetatori luna aceasta va fi plina de intorsaturi neasteptate, cel mai bine nativii acestei zodii sa nu riste cu nimic ca cel mai posibil e sa piarda, in aceasta perioada trebuie sa pastreze lucrurile constante si sa nu faca schimbari.
Pe plan financiar ,venitul poate creste, iar pei cei care au credite sau datorii cel mai bine e sa le inchida pentru ca luna aceasta pentru sagetatori e o luna decisiva care poate pune capat unor obstacole .
Viata personala se aranjeaza bine luna aceasta, sagetatorii reusesc sa isi stabileasca armonie in relatie .In cazul unei relatii de durata,sagetatorii reusesc sa gaseasca in partenerul sau cel mai bun prieten ,si asta le prinde foarte bine . iar pentru cei singuri luna aceasta promite noi intalniri si pasiuni.Aveti grija nu puneti etichete pe oameni inainte sa ii cunoasteti personal , posibil sa aveti surprize.

Horoscop de ieri

S-a materializat brusc cariera perfecta de nicaieri? Daca da, nu o descrie ca fiind prea buna pentru a fi adevarat. Este foarte, foarte real! Ia-ti cateva zile pentru a lua in considerare toate optiunile tale si toate situatiile posibile. Vorbeste cu oameni care cunosc aspectele si iesirile din domeniu. Daca totul pare favorabil, mergi inainte pentru asta. O astfel de oportunitate poate sa nu mai revina mult timp.

Horoscop Sagetator 15.01.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului