Horoscop Horoscop Sagetator 15.01.2020

Un prieten pe care il cunosti de ani buni te-ar putea soca, spunand cateva lucruri neobisnuite la care nu te-ai fi asteptat niciodata. Daca se vorbeste despre tine, s-ar putea sa fii foarte suparat pentru ca nu este corect sau justificat! Uneori este greu sa ierti aceste lucruri, dar depune un mic efort. Prietenul tau trece prin niste momente grele despre care poate nu stii. Incearca sa te pui in pielea celuilalt. Iarta si uita.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 01 iunie – 07 iunie 2020

În ultima vreme ai fost foarte preocupat de tot ce înseamnă reamenajarea spațiului de locuit, dar în această săptămână ai ceva îndoieli cu privire la cheltuielile făcute. Întreg mijlocul săptămânii ți-l vei petrece calculând și punând pe hârtie avantajele și dezavantajele investiției tale, asta până când partenerul de viață va pune capăt îndoielilor. Sfaturile pe care le ți le dă sunt extreme de înțelepte și vizează bucuria pe care ar trebui să o afișezi în fața realizării tale.
La nivel relațional ai parte de persoane ascunse care nu îți vor spune adevărata lor părere, ci îți vor spune decât ceea ce vrei să auzi, deși tu ai nevoie de adevăra mai mult ca niciodată. Nu încredința lucruri importante unor astfel de persoane și nici nu le spune secretele tale cele mai ascunse.

Horoscop Sagetator luna iulie 2020

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Nativii săgetatori singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Utilizeaza practic gandurile pe care le-ai sintetizat in ultimele zile. Intinde-ti limitele si extinde-ti intelepciunea la oamenii din jurul tau. Aceasta este o zi potrivita pentru a lua anumite masuri. Conecteaza-te cu inima si mergi mai departe cu planurile tale. In mod normal, consideram ca inimile noastre sunt moi, tandre si vulnerabile. Astazi gandeste-te la inima ta ca fiind una dura, puternica si aventuroasa.

Horoscop Sagetator 15.01.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului