Horoscop Horoscop Sagetator 15.07.2019

O lipsa temporara de fonduri ar putea interfera cu proiectele creative sau cu capacitatea ta de a te distra. S-ar putea sa prinzi o raceala de la un prieten apropiat sau un partener romantic. Nu iti fa prea multe probleme. Toate astea sunt trecatoare si prietenul tau ar trebui sa revina la normal in cateva zile.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 20 – 26 ianuarie 2020

In prima parte a saptamanii vei incheia un proiect creativ sau te vei lauda cu o abilitate. Acesta este un moment excelent pentru a face vanzari sau pentru a face schimb de bunuri deoarece se arata o imbunatatire a veniturilor. Optiunile de divertisment sau agrement vor fi foarte tentante in primele trei zile din saptamana.
Sfarsitul de saptamana este minunat pentru a-i contacta pe ceilalti, pentru a incheia anumite afaceri si pentru a negocia.

Horoscop Sagetator luna ianuarie 2020

Datorita eforturilor depuse in aceasta perioada te vei bucura de un mare succes. Vei privi obictiv si vei vedea lucrurile mult mi clar, analizand situatiile in modul cel mai productiv. Iti vei asuma mai multe sarcini deoarece majoritatea eforturilor tale vor avea rezultate bune. Din punct de vedere financiar vei avea un venit considerabil reusind sa-ti permiti o vacanta si cadouri pentru cei dragi. Te vei simti intr-o stare sufleteasca de pace reusind sa indepartezi dusmanii din jurul tau. Vei analiza cu atentie peroanele care merita atentia ta si vei pastra alaturi de tine doar oamenii cu adevarat importanti. Daca esti singur, luna aceasta promite o noua pasiune sau chiar o relatie puternica.

Horoscop de ieri

Astazi, s-ar putea sa descoperi ca ai un anumit cadou pentru productivitate. Tot ceea ce atingi se transforma in aur, totusi poti avea impresia ca nu poti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru tine. Deci ce faci? Incearca sa pui totul la vedere! Astazi s-ar putea sa iti doresti sa te gandesti la acest obicei mic si rau al tau. S-ar putea sa fii tentat sa mergi intr-un loc nou pentru a face cumparaturi. Dar nu vei fi foarte fericit cu tine insuti cand vei primi factura cardului de credit!

Horoscop Sagetator 15.07.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului