Horoscop Horoscop Sagetator 16.02.2017

Dorinta de a aduce unele modificari in casa, repararea unor lucruri ce s-au stricat, combinata cu vizita anuntata a unor persoane importante pentru tine, te va face sa achizitionezi unele obiecte care in general nu isi au locul in preajma ta. Daca tot te apuci de cumparaturi, incearca sa cumperi ceva ce iti va fi de folos. In cazul in care vei cheltui o suma de bani mai mare, asteapta-te la o discutie aprinsa cu partenerul de viata. Cel mai bine ar fi sa ai grija pe ce cheltuiesti banii.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 24 -30 iunie 2019

Luna plina în Sagetator aduce gândire rapidă și un sentiment de urgență, precum și compasiune și empatie. Această lună plină dă pasiunea și viziunea pentru a vă ajuta să canalizați inspirația și entuziasmul în munca grea pentru a vă face speranțele și visele pentru viitor să devină realitate.
Saptamana aduce atingere și recunoaștere pentru eforturile anterioare. Te vei concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung și vei rămâne echilibrat. Aceasta înseamnă că și alte domenii ale vieții tale nu trebuie să sufere de etica și hotărârea ta puternică de lucru. Relațiile cu bărbații și superiorii vor fi practice și benefice. Ghidarea valoroasă poate veni de la bătrâni și lideri.
In aceasta saptamana vei fi prietenos și vei ieși in evidenta. Acesta este un timp excelent pentru socializare, prietenie și întâlniri. Abilitățile sociale fac acest lucru un moment bun pentru a cere o favoare sau un împrumut.

Horoscop Săgetător luna iunie 2019

E cea mai bună veste pe care puteai să o primești! Chiar de la inceputul lui iunie se deschid noi șanse pentru tine, cel mai probabil sub forma relațiilor pe care le vei începe cu oameni din jurul tău. Se pune problema chiar și a unei relații de ordin sentimental cu cineva care te urmarește tăcut de o vreme, dar care nu s-a lăsat remarcat până acum.

Pentru a fi pe deplin satisfăcut de ceea ce urmează să ți se întâmple, ar fi bine să scapi de toate metehnele trecutului, se impune acum o curățire, o renaștere din interior, atât în cee ace privește atitudinile pe care le manifești constant cât și asupra obiceiurilor pe care vrei să le părăsești de ceva timp. Incearcă și vei vedea că merită fiecare minut de effort pe care îl faci. Că să fii fericit, trebuie mai întâi să faci loc fericirii.

Horoscop de ieri

Astazi ar trebui sa alergi linistit pentru tine si vei gasi ca exista o mare putere care iti alimenteaza emotiile si ca esti capabil sa duci aceasta putere la extrem. Foloseste-ti natura puternica si dinamica pentru a castiga inimile altora. Poti incerca sa faci o calatorie pe distante lungi in mintea ta.

Horoscop Sagetator 16.02.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului