Horoscop Horoscop Sagetator 16.07.2019

Succesul in afaceri te face fericit si multumit. De asemenea, astepti cu nerabdare sa avansezi. Dezavantajul acestei perioade este ca persoanele care nu sunt deosebit de demne de incredere ar putea decide sa te blocheze pentru propriile lor scopuri. Unii ar putea chiar sa incerce sa obtina cateva imprumuturi. Fii atent cu cei pe care ii ajuti. S-ar putea sa nu fie cinstiti cu tine. Incearca sa nu cazi in anumite capcane doar pentru unele povestiri.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 20 – 26 ianuarie 2020

In prima parte a saptamanii vei incheia un proiect creativ sau te vei lauda cu o abilitate. Acesta este un moment excelent pentru a face vanzari sau pentru a face schimb de bunuri deoarece se arata o imbunatatire a veniturilor. Optiunile de divertisment sau agrement vor fi foarte tentante in primele trei zile din saptamana.
Sfarsitul de saptamana este minunat pentru a-i contacta pe ceilalti, pentru a incheia anumite afaceri si pentru a negocia.

Horoscop Sagetator luna ianuarie 2020

Datorita eforturilor depuse in aceasta perioada te vei bucura de un mare succes. Vei privi obictiv si vei vedea lucrurile mult mi clar, analizand situatiile in modul cel mai productiv. Iti vei asuma mai multe sarcini deoarece majoritatea eforturilor tale vor avea rezultate bune. Din punct de vedere financiar vei avea un venit considerabil reusind sa-ti permiti o vacanta si cadouri pentru cei dragi. Te vei simti intr-o stare sufleteasca de pace reusind sa indepartezi dusmanii din jurul tau. Vei analiza cu atentie peroanele care merita atentia ta si vei pastra alaturi de tine doar oamenii cu adevarat importanti. Daca esti singur, luna aceasta promite o noua pasiune sau chiar o relatie puternica.

Horoscop de ieri

Astazi, s-ar putea sa descoperi ca ai un anumit cadou pentru productivitate. Tot ceea ce atingi se transforma in aur, totusi poti avea impresia ca nu poti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru tine. Deci ce faci? Incearca sa pui totul la vedere! Astazi s-ar putea sa iti doresti sa te gandesti la acest obicei mic si rau al tau. S-ar putea sa fii tentat sa mergi intr-un loc nou pentru a face cumparaturi. Dar nu vei fi foarte fericit cu tine insuti cand vei primi factura cardului de credit!

Horoscop Sagetator 16.07.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului