Horoscop Horoscop Sagetator 16.11.2023

Forte puternice pot face dificila increderea ta in ziua de azi. Esti atat de hotarat sa-ti mentii libertatea incat refuzi sa cedezi atunci cand ar trebui. Analizeaza si cealalta parte a ecuatiei inainte sa devii atat de inflexibil incat sa refuzi sa te misti. In acelasi timp, nu presupune automat ca doar pentru ca intampini opozitie, modul tau de gandire este neaparat gresit.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Concentrează-te pe satisfacerea propriilor nevoi acum, în loc să încerci să acomodezi nevoile altora. Există o tensiune dificilă care apare atunci când încerci să consolezi pe cineva care, de fapt, nu vrea să fie consolat. Cea mai bună soluție este să lași persoana respectivă în pace și să te ocupi de propriile emoții. Dacă ești mai stabil și clar, vei fi mai capabil să ajuți pe alții. Folosește acest timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop Sagetator 16.11.2023

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului