Horoscop Horoscop Sagetator 16.12.2022

Ar trebui sa fii in al noua-lea cer astazi. Cu toate acestea, pe masura ce se lasa seara, lucrurile ar putea deveni putin prea grele pentru confortul tau. Oamenii se vor satura de barfe pana atunci, asa ca odihneste-te. Retrage-te si planifica ce ai de facut pentru urmatoarele cateva zile. De asemenea, ai putea dori sa adopti o abordare mai serioasa a angajamentelor tale romantice, confirmandu-ti acum sentimentele fata de partenerul tau.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Un val de dragoste intensa si pasiune romantica pentru o persoana speciala ti-ar putea intoarce mintea catre casatorie. Nunta unui prieten poate contribui la aceste ganduri. Partenerul tau poate avea inca indoieli cu privire la trecerea la urmatorul nivel de angajament, chiar daca nu exista nicio indoiala ca el sau ea te iubeste cu adevarat. Ai rabdare. Vei sti cand va fi momentul potrivit.

Horoscop Sagetator 16.12.2022

sagetator

Istoric Sagetator



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului