Horoscop Horoscop Săgetător 18.03.2016

Finalizarea unui obiectiv de lungă durată te va face să te simți entuziasmat, energetic și fericit. Te gândești la viitor, conturând niște idei pentru alte proiecte și discutând despre ele cu prietenii. Activitățile de grup vor fi în beneficiul tău de data asta și te vor pune în legătură cu noi persoane care este posibil să devină apropiate de tine. Spre seară vei merge la un film captivant. Un thriller ți se va potrivi de minune.

Horoscop săptămânal Săgetător 18 februarie – 24 februarie 2019

Dispoziția aventuroasă va pune stăpânire pe tine la începutul acestei săptămâni. Mintea ta va fi din ce în ce mai preocupată de nineni altul decât de tine, nu te interesează prea mult starea celor din jurul tău, singura preocupare fiind cum să îți faci mai mult pe plac.

Deși nu e nimic greșit în asta, e posibil ca totuți cineva să se supere dacă pleci pur și simplu fară să spui nici un cuvânt.

Se poate să ai ocazia să pleci într-o călătorie ceva mai lungă, poate chiar de ordinul saptămânilor. Și la capitolul energie stai foarte bine, dai dovadă de multă putere și abnogație în proiectele pe care le vei duce cu succes la capăt.

Să ai grijă însă cu dieta, sau cu planul personal de training pentru că pot apărea tentații care să te încetenească puțin.

Horoscop Sagetator luna februarie

În a doua parte a lunii vei da frâu liber sentimentelor și se pare că vei petrece câteva clipe pasionale alături de persoana pe care o iubești.  Acum ar fi prilejul perfect să faci propuneri persoanei pe care o iubești de ceva timp, chiar dacă nu ai masurat complet șansele pe care le ai. Tu doar încearcă și vei vedea că lucrurile se mișcă în direcția bună. E luna în care ai cele mai multe șanse să fii remarcat așa cum îți dorești tu, deci nu pierde vremea prea mult și organizeaza-te în așa fel încât să petreci cât mai mult timp impreună cu cel drag.  

La servici ai parte de o perioada de liniște, perioadă de care ar trebui să profiți și să folosești timpul în folosul tău. Poate ai planuri și proiecte pe care ai vrea să le aduci la lumină și acum e momentul să te gândești și să le începi. Privește viguros înainte și vei reuși acolo unde, până nu demult, ajungeai doar în vis. O să ai parte de foarte multă creativitate și dorință de muncă, așa că pune mâna pe muncă și deschide drumuri, încearcă ce nu ai mai încercat niciodată.

E timpul pentru un nou drum, cu totul și cu totul nou, poate chiar o cale de pionierat pe care nu vei greși dacă vei merge pentru că așa se nasc lucrurile noi și inovatoare. Ai șanse mari să fii de succes și să te autodepășești.  

Horoscop de ieri

Te vei bucura de o mare afectiune din partea altor persoane astazi. Radiezi un aer de dragoste si frumusete. Dragostea va veni in explozii puternice si neregulate si ar trebui sa fii in alerta pentru ca te poti astepta la reactii neasteptate. Oamenii noi vor iesi de nicaieri pentru a-si impartasi sentimentele. Toate activitatile de grup sunt favorizate si esti sigur ca vei da viata oricarei petreceri.

Horoscop Săgetător 18.03.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange