Horoscop Horoscop Sagetator 18.03.2018

Chestiunile legate de cariera se afla in prim-planul preocuparilor tale de astazi. Oportunitati de avansare pot sa apara brusc si va trebui sa iei decizii rapide si sa mergi pentru ceea ce vrei imediat. Nu fi surprins daca cineva de care aproape ai uitat, iti este de mare ajutor astazi. Prezenta oamenilor dragi pentru tine va fi semnificativa.

  • Dragoste
    3.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Săgetător 18 februarie – 24 februarie 2019

Dispoziția aventuroasă va pune stăpânire pe tine la începutul acestei săptămâni. Mintea ta va fi din ce în ce mai preocupată de nineni altul decât de tine, nu te interesează prea mult starea celor din jurul tău, singura preocupare fiind cum să îți faci mai mult pe plac.

Deși nu e nimic greșit în asta, e posibil ca totuți cineva să se supere dacă pleci pur și simplu fară să spui nici un cuvânt.

Se poate să ai ocazia să pleci într-o călătorie ceva mai lungă, poate chiar de ordinul saptămânilor. Și la capitolul energie stai foarte bine, dai dovadă de multă putere și abnogație în proiectele pe care le vei duce cu succes la capăt.

Să ai grijă însă cu dieta, sau cu planul personal de training pentru că pot apărea tentații care să te încetenească puțin.

Horoscop Sagetator luna februarie

În a doua parte a lunii vei da frâu liber sentimentelor și se pare că vei petrece câteva clipe pasionale alături de persoana pe care o iubești.  Acum ar fi prilejul perfect să faci propuneri persoanei pe care o iubești de ceva timp, chiar dacă nu ai masurat complet șansele pe care le ai. Tu doar încearcă și vei vedea că lucrurile se mișcă în direcția bună. E luna în care ai cele mai multe șanse să fii remarcat așa cum îți dorești tu, deci nu pierde vremea prea mult și organizeaza-te în așa fel încât să petreci cât mai mult timp impreună cu cel drag.  

La servici ai parte de o perioada de liniște, perioadă de care ar trebui să profiți și să folosești timpul în folosul tău. Poate ai planuri și proiecte pe care ai vrea să le aduci la lumină și acum e momentul să te gândești și să le începi. Privește viguros înainte și vei reuși acolo unde, până nu demult, ajungeai doar în vis. O să ai parte de foarte multă creativitate și dorință de muncă, așa că pune mâna pe muncă și deschide drumuri, încearcă ce nu ai mai încercat niciodată.

E timpul pentru un nou drum, cu totul și cu totul nou, poate chiar o cale de pionierat pe care nu vei greși dacă vei merge pentru că așa se nasc lucrurile noi și inovatoare. Ai șanse mari să fii de succes și să te autodepășești.  

Horoscop de ieri

Puterile mentale sporite te pot face sa iti petreci mult timp in lectura sau sa faci unele cercetari de un anumit fel. Curiozitatea ta este deosebit de precisa acum. S-ar putea chiar sa te gandesti la avansarea educatiei intr-un fel, mai ales ca interesele noi au aparut de ceva vreme. Prietenii tai care lucreaza in alte locuri fascinante ar putea sa iti dea unele idei. Este un moment bun pentru a examina acest lucru.

Horoscop Sagetator 18.03.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange