Horoscop Horoscop Sagetator 22.01.2017

Astazi vei descoperi ca ai un talent neexploatat pentru stiintele oculte. Acest lucru ar putea implica astrologie, numerologie sau alchimie. Ai tendinta sa fii intuitiv iar studierea acestor domenii iti poate oferi o oportunitate de a vedea ca abilitatea ta este la un nivel ridicat de precizie. Incearca sa gasesti un expert pentru aceste studii.

Din aceiasi zodie sagetator-zodiac-saptamanal

Horoscop sagetator-zodiac-saptamanal zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Comunicarea, sarcinile administrative, socializarea și mai ales promovarea calităților si serviciilor tale se pare că vor fi punctele forte ale săptămânii tale.  Soarele se află acum în sectorul tău de socializare și acest lucru te va inspira să te deschizi către persoane pe care nu le-ai mai întâlnit de ceva vreme. În plus, dacă vei avea de purtat negocieri, discuțiile bine argumentate și susținute pot conduce la mici, dar foarte importante victorii in activitatea ta. Cu adevărat, luna nouă în preajma zilelor de luni si marți poate să te ajute în debutul unor proiecte noi, bazate pe multe si foarte interesante idei. Vor curge râuri de inspirație și te vei bucura de foarte multă creativitate. De asemenea, oamenii cu care te vei asocia te vor ajuta să vezi lucrurile într-o perspectivă mult mai fresh. Acest lucru se va manifesta ca o revelație, mai ales in partea a doua a săptămânii, când Mercur se va alinia cu Uranus. Vei avea și o bucurie interioară mai ales alimentată de ambianța foarte placută de acasă.

Horoscop Sagetator 22.01.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului