Horoscop Horoscop Sagetator 22.03.2017

Nu poti sa ajuti alte persoane tot timpul. Astazi este timpul sa te ajuti si pe tine. Nu vei face nimic nebunesc, doar vei adauga cateva acte egoiste in faptele tale bune si nu te vei simti rau deloc. Asta nu este o scuza sa uiti bunele maniere, poti sa spui in continuare “te rog” si “multumesc” si sa fii o persoana draguta. Nu uita ca meriti si tu o zi in care sa te rasfeti mai mult. Nu exista nimic rau in asta.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 24 -30 iunie 2019

Luna plina în Sagetator aduce gândire rapidă și un sentiment de urgență, precum și compasiune și empatie. Această lună plină dă pasiunea și viziunea pentru a vă ajuta să canalizați inspirația și entuziasmul în munca grea pentru a vă face speranțele și visele pentru viitor să devină realitate.
Saptamana aduce atingere și recunoaștere pentru eforturile anterioare. Te vei concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung și vei rămâne echilibrat. Aceasta înseamnă că și alte domenii ale vieții tale nu trebuie să sufere de etica și hotărârea ta puternică de lucru. Relațiile cu bărbații și superiorii vor fi practice și benefice. Ghidarea valoroasă poate veni de la bătrâni și lideri.
In aceasta saptamana vei fi prietenos și vei ieși in evidenta. Acesta este un timp excelent pentru socializare, prietenie și întâlniri. Abilitățile sociale fac acest lucru un moment bun pentru a cere o favoare sau un împrumut.

Horoscop Săgetător luna iunie 2019

E cea mai bună veste pe care puteai să o primești! Chiar de la inceputul lui iunie se deschid noi șanse pentru tine, cel mai probabil sub forma relațiilor pe care le vei începe cu oameni din jurul tău. Se pune problema chiar și a unei relații de ordin sentimental cu cineva care te urmarește tăcut de o vreme, dar care nu s-a lăsat remarcat până acum.

Pentru a fi pe deplin satisfăcut de ceea ce urmează să ți se întâmple, ar fi bine să scapi de toate metehnele trecutului, se impune acum o curățire, o renaștere din interior, atât în cee ace privește atitudinile pe care le manifești constant cât și asupra obiceiurilor pe care vrei să le părăsești de ceva timp. Incearcă și vei vedea că merită fiecare minut de effort pe care îl faci. Că să fii fericit, trebuie mai întâi să faci loc fericirii.

Horoscop de ieri

Deodata, emotiile tale sunt mult mai intense. Observi ca oamenii se afla la margine si exista posibilitatea sa mearga la extreme in toate situatiile. Aceasta este o zi potrivita pentru a face lucrurile cu pasiune. Daca esti implicat intr-un fel de munca de detectiv si simti ca trebuie sa o termini, acum este momentul sa o faci. Incearca sa nu incepi niciun argument.

Horoscop Sagetator 22.03.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului