Horoscop Horoscop Sagetator 25.04.2019

Daca simti cu adevarat iubirea pe care prietenii tai ti-o arata, nimic nu te va putea impiedica in aceasta zi! Nu este nimic in neregula cu o anumita atingere cand ai nevoie de o imbratisare. De fapt, este destul de fermecatoare. Persoanele pe care alegi sa le ai in viata (spre deosebire de familia in care te-ai nascut) sunt responsabile pentru majoritatea oportunitatilor pozitive acum.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 09 – 15 decembrie 2019

Aceasta saptamana vine cu vesti noi, entuziasm si optimism. Norocul apare in multe domenii ale vietii. Vei primi vesti pe care le asteptai de multa vreme despre bani sau mosteniri. Diplomatia face ca in aceste zile sa rezolvi neintelegerile dintre tine si partenerii tai sau membrii familiei. Este momentul perfect pentru examene sau pentru a te inscrie la anumite concursuri.
Deoarece Venus romantic si Marte se combina, te vei apropia de cineva sau chiar vei intampina ideea unei aventuri romantice secrete.

Horoscop Sagetator luna decembrie 2019

Luna aceasta nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire, trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Inceputul zilei poate incepe sa fie plictisitor si usor. Obiectivul jocului pentru tine va fi sa te distrezi. Pe masura ce ziua va trece, vei simti ca ai nevoie sa te organizezi mai mult. Trebuie sa incepi sa planifici si sa te concentrezi in ceea ce priveste sarcinile de care trebuie sa te ocupi si cand.

Horoscop Sagetator 25.04.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului