Horoscop Horoscop Sagetator 25.06.2017

Ziua de astazi nu este una prielnica intalnirilor cu prietenii dar nici calatoriilor. Exista posibilitatea sa porti unele discutii destul de aprinse cu persoana iubita. Daca nu te vei calma, risti ca jignirile reciproce sa duca la o ruptura a relatiei pentru o anumita perioada. Ar fi indicat sa iti pastrezi calmul si sa incerci sa discuti deschis astfel incat sa gasesti rezolvare la orice neintelegere.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Anumite descoperiri spirituale te fac sa te simti atat bucuros cat si abatut. Partea ta sensibila iti spune ca acesta este un pas bine definit spre calea ta spirituala, dar partea ta logica te face sa pui la indoiala realitatea acestui lucru. Ar fi bine sa incerci sa te consoleazi cu faptul ca realitatea este relativa. Ceea ce simti este cel putin intemeiat pentru tine. Continua sa mergi mai departe.

Horoscop Sagetator 25.06.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului