Horoscop Horoscop Sagetator 26.03.2017

Astazi exista posibilitatea sa comiti unele greseli fara sa iti dai seama si ra ranesti pe cineva apropiat. Incearca sa nu iei decizii importante fara sa te sfatuiesti cu cineva mai experimentat. Din cauza stresului din ultimele zile vei fi putin cam agitat asa ca ar fi bine sa iesi la o mica plimbare in aer liber pentru a te putea recrea.

Horoscop săptămânal Săgetător 11 februarie – 17 februarie 2019

Va începe o săptămână pe cinste pentru tine. În special la service vei avea parte de schimbări pozitive, poate chiar în ceea ce privește poziția în care afli. Vei avea astfel șansa să pui pe picioare proiecte mai vechi, menite să îmbunătățească considerabil veniturile.

Viața alături de cel drag se arată foarte agreabilă și plină de pasiune și va umple cu succes activitatea pe care o desfășori. E minunat ce te așteaptă, doar deschide ochii și vei vedea ca nu visezi.

Dacă se ivesc posibilități de investiție, nu ar trebuie să le ocolești, e un timp bun pentru asta și tu ai șanse reale să te bucuri de o asemenea decizie. Este însă esențial să te deschizi către ceilalți, astfel vei rupe bariere care îți stau în cale și care nu te avantajează.

Horoscop Sagetator luna februarie

În a doua parte a lunii vei da frâu liber sentimentelor și se pare că vei petrece câteva clipe pasionale alături de persoana pe care o iubești.  Acum ar fi prilejul perfect să faci propuneri persoanei pe care o iubești de ceva timp, chiar dacă nu ai masurat complet șansele pe care le ai. Tu doar încearcă și vei vedea că lucrurile se mișcă în direcția bună. E luna în care ai cele mai multe șanse să fii remarcat așa cum îți dorești tu, deci nu pierde vremea prea mult și organizeaza-te în așa fel încât să petreci cât mai mult timp impreună cu cel drag.  

La servici ai parte de o perioada de liniște, perioadă de care ar trebui să profiți și să folosești timpul în folosul tău. Poate ai planuri și proiecte pe care ai vrea să le aduci la lumină și acum e momentul să te gândești și să le începi. Privește viguros înainte și vei reuși acolo unde, până nu demult, ajungeai doar în vis. O să ai parte de foarte multă creativitate și dorință de muncă, așa că pune mâna pe muncă și deschide drumuri, încearcă ce nu ai mai încercat niciodată.

E timpul pentru un nou drum, cu totul și cu totul nou, poate chiar o cale de pionierat pe care nu vei greși dacă vei merge pentru că așa se nasc lucrurile noi și inovatoare. Ai șanse mari să fii de succes și să te autodepășești.  

Horoscop de ieri

Daca nu intelegi ceva, intreaba. Daca arata diferit fata de tine, intreba-te de ce este asa. Curiozitatea ta este ridicata, mai ales cand vine vorba de neconventional si chiar mai mult, daca e revolutionar. Rebelul din tine va simti un scop nou si poti fi tentat sa arunci un bat in spitele unui vechi carucior care continua sa coboare pe aceeasi cale veche plictisitoare.

Horoscop Sagetator 26.03.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange