Horoscop Horoscop Sagetator 27.03.2018

Gandirea ta va lua o intorsatura mistica in aceasta zi. Aceasta este o zi mare pentru a studia concepte spirituale sau metafizice sau pentru a iti extinde cunostintele in domenii precum astrologia, numerologia sau alte stiinte oculte. Cartile si prelegerile pot veni in atentia ta iar discutiile cu prieteni care iti impartasesc interesele ar trebui sa te tina concentrat.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 21 – 27 octombrie 2019

Inceputul saptamanii te va atrage intr-o noua oportunitate in ceea ce priveste locul tau de munca. Pana la jumatatea saptamanii pot aparea unele dispute si ar fi bine sa fii prudent si sa nu te certi cu cei la care tii.
Daca esti singur saptamana aceasta vei intalni o persoana interesanta, iar daca esti intr-o relatie vei primi o propunere din partea partenerului.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2019

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Este timpul sa recunosti ca stilul tau de viata agitat este cu tine. Astazi trebuie sa incepi sa te organizezi. Asteptarea pana in ultima clipa pentru a avea grija de sarcini importante provoaca doar anxietate. Fa o lista cu tot ceea ce ai nevoie pentru a finaliza si acorda prioritate acesteia. Considera-te norocos daca poti limita lista la o singura pagina!

Horoscop Sagetator 27.03.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului