Horoscop Horoscop Sagetator 30.09.2016

Astazi esti hotarat sa te muti din casa in care stai deoarece simti ca nu ai destul spatiu. Dupa-amiaza rasfoiesti ofertele imobiliare cu gandul ca vei gasi ceea ce cauti. Ar fi indicat totusi sa nu te grabesti si sa iei in considerare si sfaturile unei rude sau a partenerului de viata pentru a nu gresi.

Horoscop săptămânal Săgetător 25 martie – 31 martie 2019

              Buna dispoziție și posibilitatea de a petrece clipe senzaționale sunt elementele cheie ale sîptămânii. Chiar ar fi bine să gândești câtă forță și energie poți investi în aceste aspecte minunate ale vieții cotidiene. Dacă practici sport, e momentul să faci unele demonstrații de îndemânare și profesionalism, pentru că ai acum cea mai bună stare pentru asta și cei din jurul tău te susțin.

Dacă ai buna dispoziție de partea ta și activitățile preferate sunt la cel mai avansat nivel de până acum, trebuie să mai ai grijă doar de un singur aspect al vieții tale: sentimentele. Te vei afla curând în situația de a alege, nu definitiv, dar o alegere care pune multe semne de întrebare, pentru că nu vei ști sigur dacă să continui sau să pui capăt unei relații.

Deși aparențele tnd să devină evidențe argumetate pentru tine, nu te ambala !!!  E incă timp pentru luarea unor astfel de decizii, și dacă vei mai acorda timp, deci dacă nu te vei grăbi, vei vedea că toate evidențele pregnante tind să pălească în fată argumetelor inițiale. Așa că fii cu luare aminte și nu te grăbi, deciziile bune necestă timp.

Un prieten apropiat îți va fi aproape tot acest timp, oferindu-ți o companie plăcută și u umăr pe care să te poți sprijini în orice moment.

Horoscop Sagetator luna martie

              Trebuie să fii cu băgare de seamă la ce se întâmplă în viața ta profesională. Se pare că unele relații nu sunt în cea mai optimist notă și acest fapt poate afecta evoluția activității tale. Ar fi bine să mai analizezi odată ce se petrece în jurul tău și mai ales activitățile celor pe care îi creditezi zilnic. Dacă ai să faci suma concluziilor vei vedea unde se află cu adevarat, la ce nivel, activitatea ta și e posibil chiar să reconsideri unele domenii la care nici nu te-ai gândit vreodată. Nu e un lucru rău să faci schimbări, mai ales că nu e pentru prima data.

La cât de implicat ești în viața profesională, e prea puțin probabil să îți mai pese de sentimente. Chiar nu dai nici o importanță acestei părți din tine. Există însă și un risc, să nu te obișnuiești așa, pentru că în timp se va manifesta un gol interior, pe care nu vei ști cum să-l identifici și va fi greu de dus.

Să ai grijă, totuși la măsura implicării în activitățile zilnice, pentru că poți foarte ușor să aluneci spre surmenaj și epuizare. Nu e chiar ultima zi în care mai poți să faci ceva, e loc și timp pentru toate, dar sănătatea trebuie tratată ca un dar scump.

Gusturile tale pentru lux nu se lasă usor potolite și, desi financiar îți poți permite destul, ai tendința de a cheltui multișor. Nu e nici o problem, sunt banii tăi și faci ce vrei cu ei, dar nu e cea mai înțeleaptă decizie. Ar fi bine să te gândești și la viitor și la posibilitatea capitalizării.

Horoscop de ieri

Daca te-ai simtit impovarat in ultimul timp, fie printr-un sentiment, fie printr-o responsabilitate, astazi vei simti un adevarat simt al libertatii de aceste poveri. Acesta ar putea fi un punct de cotitura major in viata ta, unde poti doar sa renunti la obligatii. Multe dintre aceste obligatii nu au fost in vreun fel usor de rezolvat, asa ca lasa persoana potrivita sa le ia. Renunta la o parte din proprietatea ta.

Horoscop Sagetator 30.09.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului