Horoscop Horoscop Sagetator 30.10.2019

Astazi ar trebui sa te simti fericit si entuziast. Orice ar fi, ar fi bine sa te straduiesti daca vrei sa ai succes, indiferent daca este vorba despre un job sau o inspiratie creativa. Dedicarea si organizarea talentului tau promit avansarea. Daca nu esti implicat in prezent intr-o relatie, poti fi in curand. Daca ai un partener, astepta-te la o logodna sau o casatorie. Daca esti casatorit, astepta-te la o noua apropiere.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 09 – 15 decembrie 2019

Aceasta saptamana vine cu vesti noi, entuziasm si optimism. Norocul apare in multe domenii ale vietii. Vei primi vesti pe care le asteptai de multa vreme despre bani sau mosteniri. Diplomatia face ca in aceste zile sa rezolvi neintelegerile dintre tine si partenerii tai sau membrii familiei. Este momentul perfect pentru examene sau pentru a te inscrie la anumite concursuri.
Deoarece Venus romantic si Marte se combina, te vei apropia de cineva sau chiar vei intampina ideea unei aventuri romantice secrete.

Horoscop Sagetator luna decembrie 2019

Luna aceasta nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire, trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Esti hotarat sa castigi afectiunile unei persoane speciale? Ai dedicat o cantitate mare de energie acestui obiectiv in ultima perioada? Te intereseaza sa iti reorganizezi casnicia? Astazi esti extrem de binevoitor pentru dragoste. Acum este momentul sa flirtezi nebuneste, sa scrii scrisori de dragoste si sa faci acea plimbare mult visata!

Horoscop Sagetator 30.10.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului