Horoscop Horoscop sagetator saptamana 7-14 mai

Nodul Nord aflat in zodia ta face la inceputul saptamanii o cuadratura cu Marte. Poti sa faci acum o evaluare foarte clara a locului pe care il ocupi, a imaginii pe care o emiti in lume si a statutului tai profesional. E timpul sa-ti dai sama ca ai luat niste decizii gresite care nu te-au condus acolo unde voiai tu. In loc sa te victimizezi si sa fii nemultumit, poate e timpul sa faci schimbari.

Din aceiasi zodie sagetator-zodiac-saptamanal

Horoscop sagetator-zodiac-saptamanal zilnic

Horoscop Pesti 24.04.2019

Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut.

Horoscop de ieri

Te simți un pic obosit și parcă ai da din timpul tău pentru o evadare completă din cotidianul aglomerat. E bine să te gândești la unele planuri de acțiune în acest sens, pentru ca în perioada imediat urmatoare, o călătorie sau ceva aseanator poate să te repună în forma pe care ți-o doreai de mutlă vreme. Zona de familie e din ce în ce mai importantă pentru tine și ai senzația că soarele primăverii începe să încălzească lucrurile pe acolo. Poți fi mai tolerant și mai hazlui, adică să glumești mai mult și să pui culoare în atonirile de gri din atitudinea d epână acum. Va merita să încerci, pentru că replica de la partener va fi pe masură. Să nu te gândești că ar fi momentul să dai drumul unor investiții majore în casă sau legat de acesta, pentru că ar fi pe grabă. Analizează mai întâi cu multă atenție toate oprtunitățile pe care le ai, și abia după acestă săptămână vei avea liber la decizii de luat.

Horoscop sagetator saptamana 7-14 mai

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului