Horoscop Horoscop sagetator saptamana 7-14 mai

Nodul Nord aflat in zodia ta face la inceputul saptamanii o cuadratura cu Marte. Poti sa faci acum o evaluare foarte clara a locului pe care il ocupi, a imaginii pe care o emiti in lume si a statutului tai profesional. E timpul sa-ti dai sama ca ai luat niste decizii gresite care nu te-au condus acolo unde voiai tu. In loc sa te victimizezi si sa fii nemultumit, poate e timpul sa faci schimbari.

Din aceiasi zodie sagetator-zodiac-saptamanal

Horoscop sagetator-zodiac-saptamanal zilnic

Horoscop Pesti 03.12.2022

Ar trebui sa intelegi ca una este sa fii un bun prieten si alta e sa alimentezi ego-ul cuiva doar pentru a il face fericit. Incearca sa te asiguri ca nu spui nimanui ceea ce simti doar pentru ca stii ca asta este ceea ce vrea sa auda. Un prieten adevarat este cineva care este cinstit in orice moment, chiar dace asta inseamna ca poti rani sentimentele acelei persoane.

Horoscop de ieri

Sectorul amoros este cât se poate de incert și te pune pe gânduri. Nu uita că undeva cineva te aşteaptă şi ar da orice să te întâlnească, deci nu mai vorbi despre ghinion în dragoste, ci doar de o perioadă puţin mai confuză. Păstrează-te deschis în faţa celorlalţi şi nu refuza invitaţii în oraş mai ales vineri. Se poate lega o relaţie frumoasă sau măcar o prietenie ce va dura peste ani. Sectorul financiar este la fel de încet ca cel amoros pentru că toate cheltuielile din ultima vreme te-au adus în pragul colapsului financiar. Mai lipseşte foarte puțin până să fii nevoit să apelezi la un mic împrumut.

Horoscop sagetator saptamana 7-14 mai

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului