Horoscop săptămânal Balanță 25 martie – 31 martie 2019

              Principala ta preocupare de zilele viitoare va avea legătură cu … ce altceva decât planul sentimental? Interesant și palpitant în același timp pentru tine, dar și pentru partener. Cu ceva mai multă atenție, vei reiși să descoperi unele aspecte pe care nu le-ai știut niciodată și, să reacționezi în consecință. Oricare ar fi realitățile pe care le înfrunți, nu trebuie să debordeze în neînțelegeri sau conflicte. Ai destule resurse să o faci elegant și cu tact. Compromisul e o parte a negocierii, de care nu trebuie să te ferești, atât timp cât nu aduce atingere personalității și statutului tău.

Deși multe sentimente din interior te vor încerca, dându-ți tot felul de argumente să reacționezi, nu e bine să erupi ca un vulcan sau să faci valuri ca oceanul în furtună, rămâi calm și stăpân pe tine, în felul acesta vei fi stăpân și pe situație, în ansamblul ei.

După ce aceste fenomene de cod vor trece, te vei simți foarte atras să dezvolți unele proiecte pe care le ținei în sertar de un timp. E bine să ai încredere în ceea ce faci, dar să nu întreprinzi nimic dacă nu ai calculat de dou ori.

Horoscop săptămânal Balanță 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului