Horoscop saptamanal Berbec 3 martie 10 martie 2019

După o săptămână plină de trăiri intense pe plan emoțional, acum se pare că începi să fii un pic mai liniștit. Cred că vei simți nevoia să te oprești un pic din activitate și să te pui pe gândit, asupra a ceea ce a fost și a ceea ce crezi că va fi. Dacă îți va prii starea asta de pace profundă a minții, poți să o completezi cu un pic de meditație sau chiar căteva sesiuni de yoga.
E o cale bună pentru tine și simți, pe zi ce trece că te prinde fantastic ; dacă vei reuși să gestionezi correct resursa principal, care în cazul tău este timpul, vei descoperi că te îndrepți exact spre o schimbare a stilului de viață. Este foarte recomandat să ai un stil sănătos de viață și tu începi să-l experimentezi deja. Doar avantaje vei culege, începând încă de la acest nivel, și te va ajuta să te transformi în omul plin de resurse și cu succese stabile.
Spre final de săptămână te prinde o poftă teribilă de distracție, de ieșit în oraș cu prietenii la o seară în club sau în locul tău preferat de socializare. E normal, că doar ești om, și pedeasupra ești viu și din ce în ce mai bine sub toate aspectele. Ai grijă însă cu ce te alinți, din punct de vedere gastronomic, s-ar putea să uiți măsura și treaba asta nu te prinde, nici la caracter nici la digestive. Cu toate acestea, cred că o să faci pași siguri spre grupuri noi de cunoscuți, care se arată intersați de ideile și planurile tale. Nu ezita să oferi reciprocitate, poate fi un început promițător.

Horoscop saptamanal Berbec 3 martie 10 martie 2019

saptamanal

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului