Horoscop saptamanal Capricorn 08 – 14 iulie 2019

A cam venit vremea reconsiderării poziției tale față de toată lumea, nu pentru că ai avea vreo problemă, ci pentru că în unele proiecte te consideri singur îndreptățit să decizi și să executi, atitudine care nu te face cel mai simpatic în fața celorlalți. Soluția e simplă, concesia, pe care trebuie să o arați tuturor, mai ales în fazele inițiale ale proiectelor în care ești impllicat.
În altă ordine de idei, săptămâna asta vei avea parte de o întâlnire foarte prolifică pentru tine. Vei întîlni o persoană plină de vitalitate care va rezona complet cu ideile tale și care ar merita să fie implicată în multe din proiectele tale. Prezența și felul de a gândi ale acestei persoane, îți vor reanima pofta de muncă și de viață, în general.
Chiar dacă, în unele situații, ai tendința de a lăsa totul baltă și a pleca din fața celor cu care ar trebui să colaboreze cu tine, nu e cazul să o faci. Cel mai potrivit ar fi să ai puterea să discuți, să afimi și să asculți. Cele mai bune soluții vin din comunicare și din argumentare.

Horoscop saptamanal Capricorn 08 – 14 iulie 2019

saptamanal

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului