Horoscop săptămânal Capricorn 11 martie – 17 martie 2019

Acum ai șansa să afli ce a stat la baza ultimelor neînțelegri pe care le-ai avut de curând cu cineva. Totul vine din comunicare și susținerea punctului de vedere neutru, pentru că, în cele mai multe situații, adevărul e la mijloc. Când vei realiza exact cum stau lucrulile, trebuie să iei imediat deciziile care se impun.

Din păcate nu te afli în cea mai bună etapă a comunicării, ești destul de irascibil și greoi în a-ți face punctul de vedere cunoscut într-o maneră optimă. Este un motiv în plus ca unele mici conflicte să continue să apară. Trebuie însă să urmezi calea răbdării, în special cu ceilalți, dar și cu tine, pentru că trebuie să înveți să te abții, în principiu de la afirmații pe care le vei regreta mai târziu.

Atăt timp căt ai fost condus doar de dorința de succes și de atingee a obiectivelor. Nu ai reușit să realizezi cât de mult ai obosit și cat de mult acestea ți-au influențat propria existență. Vestea bună e că, acum, în sfârșit, ai început să siți nevoia de a o lasă mai ușor. Poate ar fi bine pentru tine să mai pui și un pic de relaxare și plăcere în agenda ta. E mare nevoie! Dacă vei reuși să le combini te vei simți renăscut.

Horoscop săptămânal Capricorn 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului