Horoscop săptămânal Capricorn 25 martie – 31 martie 2019

Ești din nou eroul familiei sau al relației în care te afli. Plin de devotament și dăruire, îi faci pe cei din jurul tău să simtă căldură și implicare în toate aspectele importante ale activităților pe care le desfășori. Față de cei apropiați manifești multă grijă, iar la muncă nu lași loc de interpretări și goluri în sarcini.

Deși ai un echilibru solid care te sprijină de fiecare dată când situația o impune, se pare că o surpriză, spre mijlocul săptămâni, te va pune puțin la încercare. Da, vei avea de ales, ceea ce nu îți face și cea mai mare plăcere, pentru că vei avea de ales, pe deoparte între o oportunitate excepțională și implicarea în familie. Te cred că e greu, pentru că sunt doua plante la care ai depus mult efort și le-ai îngrijit frumos până acum și de care nu ai vrea să te despatrță, dar îți este și foarte greu să alegi. Atunci când pui suflet în ceea ce faci e foarte greu să renunți, ba mai mult să ai puterea să privești pe cel abandonat.

Cuvantul cheie al situației în care te vei afla este – compromisul –  nu unul dăunător, ci unul care să îți permită să le implinești pe amândouă așa cum ți-ai dori .

Horoscop săptămânal Capricorn 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului