Horoscop saptamanal Capricorn 3 martie 10 martie 2019

Deși în ultimele săptămâni, principalul element lipsă din viața ta a fost timpul, se pare că o să te gândești din ce în ce mai mult la cum să evadezi puțin din cotidianul aglomerat. Ai vrea să îți acorzi câteva momente și doar pentru tine, în mod excepțional, dacă ai avea posibilitatea, momente în natură, liber de constrângeri și program. Orice, de la exerciții fizice, sport, mersul pe jos, cățărat, pot avea o influență extrem de bună asupra stării tale. Poți lua în calcul și o excursie romanitcă sau implicarea într-o nouă relație.
Te preocupă din ce în ce mai mult și planificarea unei ieșiri sau planificare unui eveniment pentru cei din familie, pe care simți nevoia să îi apropii mai mult, și din ale căror reacții de fericire te încarci cel mai eficient.
Cu banii stai nesperat de bine, fapt care te argumentează atunci când vine vorba să te răsfeți cu anumite achiziții. E un moment bun chiar și pentru investiții care, dacă vei reuși să le materializezi, se vor dovedi foarte bine plasate.

Horoscop saptamanal Capricorn 3 martie 10 martie 2019

saptamanal

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului