Horoscop săptămânal Fecioară 11 martie – 17 martie 2019

Ai avut cumva parte de unele răutăți de curând, dar nu întotdeauna e vina ta, așa că ai șansa să afli care au fost adevăratele motive care au stat la baza acestora. E ușor să analizezi orice situație, chiar dacă ești sibiect în acel coflict, dacă te vei ridica puțin deasupra și vei privi lucrurile dinafară. Atunci când suferi, o ceață se așează pe gândirea ta, ceață care nu te lasă să vezi exact cum stau lucrurile în esența lor, ducându-te ușor în derivă. De aceea este foarte important să te – extragi- din stare și să o domini prin gândire obiectivă.

Ai la îndemână o cale cu două etape de urmat: fii treaz – ieși din impactul imediat al momentului, atunci când vrei să începi să înțelegi si fii comunicativ, pentru că prin comunicare nu mai râmîne nimic nerostit și astfel, neînțeles.

Este foarte posibil ca unele prietenii din anii precedenți să se relege și poate chiar au legătură cu starea prin care te lupți acum, chiar dacă nu au nici o legătură cu conflictele tale actuale, pot acționa ca un tratament pentru acesta.

De asemenea, multe noutăți îți vor umple agenda. De ce să nu profiți? Poate în unul s două din cazuri e loc și pentru tine.

Horoscop săptămânal Fecioară 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului