Horoscop săptămânal Fecioară 25 martie – 31 martie 2019

              Nimic nu poate sta în calea planurilor tale. E un timp bun pentru a pune în aplicare ceea ce ăți stă în minte de mai multă vreme. Realizările la care visai pâna acum, sunt pe cale să devină realitate în curând. Singura condiție este să aplici ce ai învățat și să stăruiești în activitățile profesionale.

Cu sentimetele încă nu ai făcut pace. Cum știi deja, ai face bine să pui capăt relațiilor păguboase din punct de vedere afectiv pentru că doar îți consumă energia și buna dispoziție, de care ai atât de mare nevoie. Ai posibilitatea, săptîmâna asta să ieși din iureșul capcanelor afective și să te evidențiezi ca un lider al relațiilor pe care să le gestionezi așa cum se cuvine mai bine.

Nu îți va fi chiar ușor să faci fată reacțiilor din jurul tău, dar ești ferm și  determinat în ați susține poziția, lucru care te va ajuta mult pentru a ajunge la o concluzie favorabilă. Cu cât vei reuși mai curând, cu atat mai bine ăți va fi, și o stare de pace interioară te va pătrunde. Spre final de săptămână, ai ocazia să petreci clipe frumoase alaturi de prieteni adevărați.

Horoscop săptămânal Fecioară 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului