Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 martie 2020

Săptămâna asta ești foarte preocupat de unele gânduri și sentimente pe care porți de mai mult timp. Ești foarte serios și profund în abordarea lor, poate un pic prea serior, prea cufundat în detalii. Oricum, de luni incepând, ai să începi să te  luminezi treptat, timp de patru săptămâni vaând posibilitatea să te implici în activități care îți vor aduce o adevartă satisfacție. Ai de câștigat mult și pe plan sentimental, unde vei reuși să te lași cunoscut pentru cei din jurul tău într-o manieră mult mai naturală și care își va aduce doar avantaje.
Marți sau miercuri vei fi in mijlocul unui evenimet de-a dreptul strălucitor, plin de animație, poate o aniversare sau ceva asemanător, care pare promițător pentru viitor. Vei avea parte și de o întâlnire care îți va tăia respirația, nu în sensul rău, dar te va lasă pradă unor așteptări care necesită, înainte de toate timp din partea ta.
Tocmai timpul este cel care va confirma ceea ce simți și, alături de încă un element foarte important – prima impresie – va confirma reciprocitatea sau lipsa de potrivire. Nu dispera să pari altcineva decăt ești cu adevărat, nu te va juta. Fii tu însuți și vei avea acces la adevăr, așa cum ți-ai dorit dintotdeuna.
Terbuie să fii precaut și la tendința ta de a forța puțin lucrurile, nu te lasa condus de tentația de a obține un venit suplimentar substanțial foarte repede. Dacă vei reuși să faci abtractie de acestă tentație, vei obține mult mai mult în schimb.

Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului