Horoscop saptamanal Leu 3 martie 10 martie 2019

E clar ce o să faci, mai multă energie și mai mult interes pentru a atinge planurile la care nu vrei să renunți. Pentru tine acestă atitudine nu e străină dar, trebuie să cauți să folosești metode mai sigure pentru a ajunge unde ți-ai propus. Riscul nu îți vine bine săptămâna asta, pur și simplu nu te prinde, așa că ia lucrurile mai ușor și pe căi pe care ai mai umblat, pentru că așa vei merge înaite și sigur.
Chiar și așa, pe la mijlocul săptămânii, o să ai tendința de a investi tot ce ai, sau ai să cauți parteneri pentru a duce mai departe planurile tale. Pe unele planuri ești încă la început, dar cu o abordare sigură și profesinistă, vei face mari pași înainte.
În dragoste ești foarte aproape de a te inspira din compania unei persoane care crezi că îți va lărgi mult orizonturile. Ești fascinate de cum gândește și cum se prezintă în fața realităților. Ba mai mult împrumuți din abordările acesteia multe atitudini. E o experință pe care ești gata să o trăiești oricând, doar să se ivească prilejul. Nu faci pași alături, ci doar te inspiră o persoană complexă fată de care nu ai nutrit până acum nici un sentiment.

Horoscop saptamanal Leu 3 martie 10 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului