Horoscop săptămânal Rac 11 martie – 17 martie 2019

Se pare că săptămâna asta e aceea în care vei simți nevoia profundă să evadezi. Da, să evadezi din propriile obiceiuri și activități, o scăpare spre unele locuri minunate și binefăcătoare. E momentul să începi cu o relaxare profundă și să dai uitării orice preocupare și griză legată de cotidianul repetitiv încare trăiești.

Trebuie să ai grijă însă dacă te hotărăști să călătorești, pentru că pot apărea și unele neplăceri legate de călătoria în sine. Cu toate astea, pentru a le preîntâmpina, ar fi bine să organizezi totul cu lux de amănunte înainte și să știi exact ce pași trebuie să urmezi. Oricum, dacă se va întâmpla să ai unele surprize neplăcyte, nu face din asta o tragedie, tu știi cel mai bine să transformi o situație ca asta într-o experință interesantă de care îți vei aminti ulterior cu drag.

Tot acum ai posibilitatea să cunoști oameni noi, oameni care nici nu sperai că există, oameni care vibrează cu tine și pot aduce un plus de valoare în viața ta. Este tocmai acea ploaie de primăvară care scoate noul verde la lumină.

Horoscop săptămânal Rac 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului