Horoscop Horoscop Scorpion 01.04.2018

Afacerile ar putea merge foarte bine pentru tine, dar schimbari intense in camin ar putea sa te faca sa te simti stresat. Intarzierile in demararea unor noi proiecte s-ar putea dovedi frustrante. Ai grija sa nu cazi in capcana gandirii pentru ca aceasta va deveni o tendinta. Totul ar trebui sa revina la normal maine. Du-te la sala de gimnastica in seara asta si rezolva frustrarea. Vei fi proaspat dimineata.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 04 – 10 mai 2020

Iubirea are multe fețe și de obicei înşelătoare, de aceea acest interval poate fi benefic pe plan sentimental, dacă faci diferența între realitate de ceea ce doar pare a fi real. Îți dau târcoale mai multe persoane de gen opus, iar confuzia este prezentă. Nu este nevoie să iei o decizie imediat, însă nu este cazul să devii mult prea entuziasmat la fiecare compliment pe care îl primești.
Uiți complet de locul de muncă în acest interval și consideri că îți poți lua și tu un moment de respiro pentru că și așa ai muncit extrem de mult în ultima vreme. Ai mare grijă la lipsa de implicare pentru că te poate costa scump, cel puțin după ziua de marți.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Vei petrece aceasta zi studiind anumite chestii ce ti se par intelectuale. Esti tentat sa iti reiei unele studii, ceea ce te face sa fii mereu pe drumuri in aceasta zi. Datorita energiei tale pozitive, astazi vei atrage mai multe persoane in jurul tau dornice sa imparta anumite idei cu tine. Ziua de astazi este una de bun augur. Incearca sa profiti din plin de orice clipa.

Horoscop Scorpion 01.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului