Horoscop Horoscop Scorpion 01.06.2023

Astazi s-ar putea sa te simti putin deprimat si apatic, de parca nu ti-ar pasa ce se intampla acum. Ai putea incerca sa te indepartezi de aceste sentimente cheltuind bani. Functioneaza, dar nu cheltui mai mult decat trebuie. Aceste sentimente au intr-adevar mai mult de-a face cu trecutul decat cu prezentul. Daca durerea veche apare, da-i drumul. Maine totul va parea mult mai bine!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Relațiile tale decurg bine dintr-o perspectivă intelectuală, dar dintr-o perspectivă emoțională, s-ar putea să simți că nu sunt la fel de împlinitoare pe cât ți-ai dori. Poate că lași mintea să conducă prea mult. Este timpul să lași inima să preia controlul și să aibă grijă de nevoile sale pentru o vreme. Pe măsură ce energia ta se schimbă, la fel se va întâmpla și cu cea a celor din jurul tău. Lasă-i să reacționeze așa cum vor. Încearcă să nu te supere schimbările care urmează.

Horoscop Scorpion 01.06.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului