Horoscop Horoscop Scorpion 01.09.2019

Un membru al gospodariei tale ar putea fi deprimat de locul de munca. S-ar putea sa fi gresit ceva si sa nu fi fost vina lui. S-ar putea sa fii chemat sa distragi aceasta persoana si sa o duci din nou in starea initiala. Nu vei fi singur in asta. Mai multi vizitatori ar putea incerca sa aduca vesti si informatii bune, imbunatatindu-i astfel starea de spirit. Te vei bucura si de asta!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 13 – 19 ianuarie 2020

Îți lipsește aliatul tău cel mai de preț și anume luciditatea. Ești extrem de confuz cu privire la viitor și nu știi încotro să te îndrepți, deși oportunități apar peste tot. Ți se fac tot felul de oferte de colaborare pe care nu le accepți din cauza scepticismului ce a pus stăpânire pe tine. Te temi să nu fii cumva tras pe sfoară și uite așa treci peste șanse importante de a obține venit.
Asişti în weekend la discuții interminabile cu familia despre o investiție majoră la care ar trebui să participi și tu. Se pare că ești singurul care se opune momentan vehement oricăror investiții în locuință.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Mintea ta este ascutita, rapida si plina de idei. Discutiile cu altii aduc informatii utile care ar putea deschide usi noi pentru tine, daca profiti la maxim. Activitatile de grup ar trebui sa se dovedeasca deosebit de stimulante in acest moment. Pana la sfarsitul zilei, creierul tau ar trebui sa fie deosebit de activ. Fa o plimbare si curata-ti mintea.

Horoscop Scorpion 01.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului