Horoscop Horoscop Scorpion 03.04.2019

Cumpararea anumitor lucruri fara un ghid, nu este o idee prea buna. Oricine are o idee interesanta si ceea ce pare a fi o afacere buna, te poate convinge cu usurinta sa iti transformi visele in realitate. Nu inseamna ca te simti nesabuit. Trebuie doar sa experimentezi graba care insoteste dobandirea unui lucru nou. Cheama un prieten oriunde mergi, chiar si la magazinul alimentar.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi in care iti vine sa fugi. Nu lua nimic prea in serios si abtine-te de la luarea oricaror decizii majore. S-ar putea sa ai inteles ca ceva sau cineva lucreaza in culise fara sa stii. Crede in instinctele tale. Vezi ce poti face pentru a rezolva diferenta dintre realitate si ceea ce simti din lumea spirituala. Viziteaza un muzeu sau fa o plimbare lunga in padure.

Horoscop Scorpion 03.04.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului