Horoscop Horoscop Scorpion 03.07.2018

Astazi vei primi o veste buna in legatura cu un imprumut pe care l-ai solicitat in urma cu cateva zile. Ar fi bine sa mai verifici inca o data daca ai toate documentele necesare iar daca nu, fugi si fa rost de ele. La locul de munca vei fi tras la raspundere din cauza unei greseli facute de un coleg.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 19 -25 august 2019

Probabil te vei simți neliniștit și, în general, încordat. Răbdarea ta ar putea fi scurtă și s-ar putea să spui lucruri pe care ți-ai dori să nu le fi făcut. Ai dorința de a te elibera de restricții. Este un tranzit scurt. Căuta o modalitate de a gestiona aceste probleme, cum ar fi exercițiile fizice. Sentimentele tale sunt ușor rănite acum.
În general, in aceasta saptamana crește activitatea între și dintre prietenii și partenerii tăi. Adevărul și secretele pot fi expuse.

Horoscop Scorpion luna august 2019

Te afli în cea mai strălucitoate perioadă a acestui an, atât calendaristic, cât, mai ales, personal. Acum încep să apară cele mai multe oportunități pentru viitorul tău, în primul rând pentru poziția ta profesională, dat și pentru confortul tău financiar. Nu te aventura cu orice preț, dar totuși, cauță să vezi care ți se potrivește, e posibil să descoperi că e loc și de mai bine.
O ofertă profesională te va angaza foarte mult într-un nou tip de activitate pe care tu îți dorești să o desfășori, dar fii foarte atent la consecințele pe care le poate avea asupra ta acest nou effort și asupra celor din familie.
Analiza pe ultimul ciclu de doi ani te va pune cumva pe ganduri, nu trebuie însă să îți faci problem de nici o natură. Ce a fost, a fost, a trecut și nu mai reprezinta decât un alt capitol de experiență dobândită care trebuie folosit daou în măsura în care ajută la progresul tău. Uită ceea ce nu ți-a adus bucurie și vei reuși să mergi mai departe fără opreliști.
Din septembrie te vei bucura mult de noile tale decizii, vei culege din ce în ce mai multe roade ale succesului și vei avansa sigur pe calea succesului.

Horoscop de ieri

Este posibil ca oamenii sa vina in calea ta destul de entuziasmati, dar vei fi chiar acolo sa ii intalnesti cu o respingere la fel de puternica. Problema este ca persoana care te confrunta vorbeste despre mere si tu vorbesti despre portocale. Opreste-te pentru un minut si asculta problema reala. Nu te prinde in neintelegeri sau lucrurile ar putea fi tensionate mai tarziu.

Horoscop Scorpion 03.07.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului