Horoscop Horoscop Scorpion 03.08.2018

In decursul acestei zile vei avea ocazia sa fii activ intr-o organizatie sau o grupare. Poate fi vorba de inceputul promitator al unei activitati desfasurate impreuna cu o alta persoana. In relatia sentimentala tensiunile dispar treptat, iar sentimentele devin tot mai puternice. Poate ar fi bine daca ai incerca sa iti surprinzi partenerul de viata cu un cadou mai special.

  • Dragoste
    2.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Scorpion 11 februarie – 17 februarie 2019

Ar fi timpul să mai dai crezare și inimii. Acesta e îndemnul pentru zilele ce urmează. Deși tot acum se pare că vei remarca și forte multe subiecte noi, de interes, care te vor capta în intenția ta de a avea împliniri mărețe. Nu e nimeni mai favorizat ca tine atunci când vine vorba de atingerea scopului personal.

Se așterne un climat favorabil pentru toți cei care au de luat examene sau care așteaptă avansarea de ceva timp. Cu toate acestea, dacă vrei să simți îmbunătățiri în starea ta de sănătate, ar fi recomandat să mai umbli puțin la ritm. Nu poți să o duci în acest ritm până la final. Unele lucruri se rezolvă de la sine, și chiar nu mai contează ce cred alții. Mai slăbește puțin ritmul și va fi bine.

Problemele din familie încep să se mai rezolve și vei fi mai puțin tensionat din această cauză. Nu ai timp de pierdut așa că trebuie să începi să eviți pe cei care nu îți aduc nimic valoros în viață.

Horoscop Scorpion luna februarie

La începutul lunii un sentiment de singurătate te bântuie. Nu simți căldura și afectivitatea pe care le aștepți de la cel care îți stă alături și chiar te întrebi de ce? Răspunsul la această întrebare nu e unul de căutat prea mult, pur și simplu, așa se întâmplă și, uneori, periode de acest fel ăți pot da puțin răgaz interior, să te asculți pe tine și inima ta. Poate e un moment de autocercetare care aduce mai mult a meditație sau consultarea conștiinței. Tot acum ai șansa să te eliberezi de griji și de zumzetul permanent al activităților cotidiene.

Nici la serviciu nu e prea optimistă atmosfera, cu toate că îți faci datoria și ai grijă să nu rămână nimic neîmplinit, nu ai parte de prea multă înțelegere. Se așteaptă de la tine o altfel de comunicare, poate unele vorbe îți sunt greșit înțelese și pot crea confuzii.  Dacă ai ceva de spus trebuie să începi să îți alegi cuvintele pentru a nu fi greșit înțeles și pentru a nu da naștere la discuții. Punctul tău de vedere e important dar fii atent cum îl exprimi ca să nu fie interpretat greșit. Când vei reuși să te abții, să taci când altii vociferează puternic, vei descoperi că nu mai esti oaia neagră sau portavocea nemulțumirilor din grup. Ar fi bine să te gândești că au și ceilalți dreptatea lor, deși tu nu o aprobi, și că prin rezultat vei dovedi ceea ce inițial voiai să susții.

Horoscop de ieri

In general, aceasta ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine, atata timp cat nu esti prea sensibil la anumite lucruri. Constientizarea ta va fi astazi extrem de ascutita, deci utilizeaza aceasta capacitate pentru a ramane atent si deschis la ceea ce se intampla in jurul tau . Poate ca te simti un pic nelinistit atunci cand e vorba de chestiuni ale inimii. Aceasta iti poate spune sa opresti fidelizarea si sa iei anumite masuri.

Horoscop Scorpion 03.08.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange