Horoscop Horoscop Scorpion 03.08.2023

Trenul se porneste, asa ca ar fi bine sa urci. Oamenii nu vor fi prea intelegatori cu povestea ta emotionanta asa ca incearca sa taci. Energia de astazi te invata sa te intaresti. Nu o lua personal, dar realizeaza ca exista lectii importante de invatat. Una ar fi sa stii cand sa taci si sa fii ascultator.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nu ești singur! Ai atât de mulți oameni minunați în viața ta. Caută ajutorul și sprijinul celor care îți sunt alături. Când vei renunța la noțiunile rigide despre cum ar trebui să fie lucrurile, vei descoperi o nouă modalitate de a fi și o conexiune mai profundă. Vorbind de conexiuni, relația dintre tine și o anumită persoană ar putea deveni serioasă. Dacă te-ai gândit să îi prezinți familiei tale sau tribului tău sufletesc, acum este momentul perfect să faci acest lucru!

Horoscop Scorpion 03.08.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului