Horoscop Horoscop Scorpion 04.09.2019

Sentimentul cald si plin de dragoste pe care l-ai hranit fericit solicita un pic de practica pentru a iti face viata romantica sa functioneze asa cum doresti. Nu uita ca mai putin este mai mult. Sa ai dragoste si romantism in viata ta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fii cel mai bun prieten cu fiecare persoana pe care o intalnesti. Acesta este un moment bun pentru a te bucura de mai mult timp de calitate, cu mai putine persoane.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Comunicarea cu cei apropiati s-ar putea dovedi azi dificila. S-ar putea sa sfarsesti purtand o discutie interminabila la telefon. Acest lucru poate fi un pic deranjant, pentru ca acum te simti deosebit de cald si iubitor. S-ar putea sa iti faci griji ca probabil sunt furiosi si nu doresc sa va vorbiti. Nu este cazul. Continua sa incerci. In cele din urma, vei primi raspunsul dorit.

Horoscop Scorpion 04.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului